26 Kasım 2007 Pazartesi

KSS-HENKEL ÖRNEĞİ

Beş yıldır, kuruluş günü olan 26 Eylül tarihini faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde “Arkadaşlık Günü” olarak kutlayan Henkel, bu yıl da Türkiye'de çalışanlarının gönüllü olarak katıldığı bir etkinlik düzenledi.

Bu yılki kutlamanın teması toplum ile “Kan Kardeşliği”ydi. Aktivite dahilinde Henkel İstanbul, İzmir ve Gebze fabrikalarındaki tüm Henkel çalışanları, Kızılay’dan temin edilen kan verme aracı aracılığıyla kan verme imkanı buldu. Var olduğu ülkelerde kendisini kurumsal vatandaş olarak konumlandıran Henkel böylece, bu yıl çalışanlar arasında sembolik bir kan kardeşliği teması çizerek anlattığı arkadaşlık kavramını, sosyal sorumluluk çerçevesinde düzenlediği bir aktiviteyle hayata geçirdi.

“Arkadaşlık Günü” kapsamında ayrıca, Henkel bünyesinde çalışan herkesin katılabileceği “Arkadaşlık” temalı bir fotoğraf yarışması da düzenlendi.

Henkel geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen Arkadaşlık Günü’nde çalışanlarıyla Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret etmek ve ihtiyaçlarını karşılamak, Dostluk Ormanı kurmak gibi aktivitelere imza atmıştı.

Hiç yorum yok: